Få fastare hud med PRX-T33
Hem /Din Hudhälsa /Få fastare hud med PRX-T33
Bild av: Få fastare hud med PRX-T33

#PRX-T33

#Skin care

Få fastare hud med PRX-T33

Författare:
Content Haelo
Publicerad:
May 4, 2023
Bild av: Få fastare hud med PRX-T33

PRX-T33 är behandlingen för dig som önskar en uppstramande anti-age behandling med hjälp av massage, helt utan nålar. Tack vare sin unika och djupgående formula passar den de flesta hudtillstånd och hudtyper.

Vad innebär en PRX-T33 Behandling?

PRX-T33 består av en kombination av TCA, väteperoxid och kojicsyra. Ingredienserna bidrar till att öka hudens egen cellförnyelse och stimulerar kollagenbildning vilket förbättrar huden och ger omedelbar effekt samt verkar långvarigt.

Behandlingen passar dig med torr, tunn eller solskadad hud som vill få fylligare och fastare hud med extra fukt och lyster. Behandlingen lämpar sig även för dig som vill ha en uppfräschning och uppstramning av huden. Behandlingen går att genomföra året runt. 

Hur går en PRX-T33 Behandling till? 

PRX-T33 masseras in i huden med hjälp av en speciellt framtagen massageteknik för att ingredienserna ska nå ned så djupt ned i din hud som möjligt. Formulan appliceras med hjälp av en spruta ovanpå huden, upprepade gånger, innan den sköljs bort med vatten efter några minuter. Under behandlingstillfället kan du uppleva att huden känns varm med en snabbt övergående stickande känsla. De flesta upplever att behandlingen är smärtfri. 

PRX-T33 passar dig med följande hudåkommor:

 • Åldrande hud (ansikte, hals, dekolletage, händer)
 • Torr eller glåmig hud
 • Förlorad elasticitet och fasthet
 • Pigmenteringar
 • Bristningar/ärrbildningar
 • Fina linjer

Finns det några risker med PRX-T33?

Om din hud är känslig kan din hud få en rodnad som går över efter några timmar. Efter din första behandlingen kan huden börja flagna i 2-3 dagar, men generellt sett flagar man minimalt efter en PRX-T33 behandling. Detta kan behandlas med produkten du får med dig hem efter behandlingstillfället. Somliga kan få mörka fläckar efter sin behandling som beror på uttorkning, men försvinner vanligtvis efter 2-3 dagar. 

Avstå från PRX-T33 

Man ska avstå från behandlingen om man är ammande eller gravid. Avstå även om du har pågående inflammation i huden, exempelvis aktiv acne, herpes, vårtor eller rosacea. Inte heller vid öppna sår ska behandlingen genomföras. Om du är extra känslig mot de verksamma ämnena i PRX-T33 eller har överkänslig hud.

Viktigt att tänka på inför en PRX-T33 behandling

Vad ska jag tänka på inför en behandling med PRX-T33?

 • Inför en behandling av PRX-T33 ska du ha avslutat eventuell behandling med retinol minst 15 dagar innan för att minska risken för reaktioner i huden.
 • Undvik brun-utan sol produkter, spraytan samt rakning och vaxning.
 • Du ska även avstå från en PRX-T33 behandling om du är gravid eller ammande.

Vad ska jag tänka på efter en behandling med PRX-T33? 

 • Undvik att röra vid ansiktet och låt hudens egen läkningsprocess ta vid för bästa resultat.
 • Använd de medföljande produkterna i 6 dagar efter din behandling och undvik smink de första 24 timmarna.

Resultatet - uppstramande effekt av PRX-T33

Effekten av behandlingen är omedelbar och man kan återgå till sina normala aktiviteter direkt. Vid en behandling av PRX-33 blir huden mättad, återfuktad och fräsch. Behandlingen ger ett direkt uppstramande resultat och vi rekommenderar att du gör 3-4 upprepade behandlingar med tio dagars intervall för ett mer bestående resultat. Resultatets hållbarhet väger även in genetiska förutsättningar, livsstil och hudvårdsrutin.

På Haelo arbetar endast auktoriserade hudterapeuter med lång erfarenhet av hudbehandlingar. Boka tid för din konsultation idag. 
Relaterade produkter och behandlingar
Relaterade nyheter och artiklar