Hem /Din Hudhälsa /PRX-T33 - Den Icke-Invasiva Hudrevolutionen
Bild av: PRX-T33 - Den Icke-Invasiva Hudrevolutionen

#antiaging

#hudföryngring

#hudvård

#PRX-T33

PRX-T33 - Den Icke-Invasiva Hudrevolutionen

Författare:
Haelo Tech
Publicerad:
Feb 5, 2024
Bild av: PRX-T33 - Den Icke-Invasiva Hudrevolutionen

PRX-T33-behandlingen är en effektiv metod för att förbättra hudens utseende och hälsa utan nålar eller peeling. Denna behandling är känd för att effektivt behandla olika hudproblem och för att ge huden en ny lyster och ungdomlighet. Läs vidare för att upptäcka mer om denna innovativa behandling.

Vad är PRX-T33 och vad gör behandlingen?

PRX-T33 är en icke-invasiv behandling som kombinerar TCA (triklorättiksyra), väteperoxid och kojicsyra för att stimulera huden utan att orsaka peeling eller skada på hudens yttre skikt. Denna unika kombination ger en intensiv biorevitalisering och är utmärkt för att förbättra hudens textur och ton, minska synligheten av ärr och sträckmärken samt behandla melasma och hyperpigmentering.

Vad kan PRX-T33 behandla?

PRX-T33 är mångsidig och kan användas för att behandla en rad olika hudtillstånd, inklusive:

 • Slapp hud
 • Finare linjer och rynkor
 • Akneärr
 • Hyperpigmentering och melasma
 • Sträckmärken
 • Förlust av hudens fasthet och elasticitet

Hur går behandlingen till?

PRX-T33-behandlingen är en flerstegsprocess som är utformad för att maximera effekten och säkerställa optimal komfort under hela proceduren. Här är en steg-för-steg genomgång av behandlingsprocessen:

 1. Rengöring: Behandlingen börjar med en noggrann rengöring av huden för att avlägsna smink, smuts och oljor. Detta säkerställer att PRX-T33-lösningen kan tränga in effektivt och jämnt.
 2. Förberedelse med Pre-Solution: Efter rengöringen appliceras en förberedande lösning, känd som Pre-Solution, på huden. Denna lösning förbereder huden ytterligare och bidrar till att öka PRX-T33-behandlingens effektivitet.
 3. Applicering av PRX-T33: Nu appliceras PRX-T33-lösningen på huden. Denna lösning innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som tränger djupt in i huden. Behandlaren masserar sedan lösningen försiktigt in i huden tills den är helt absorberad. Detta steg är avgörande eftersom det stimulerar hudens regenerativa processer utan att orsaka peeling.
 4. Avtvätt: Efter att PRX-T33-lösningen har masserats in och fått verka, tvättas huden varsamt av med vatten för att avlägsna eventuella rester av produkten.
 5. LED-Mask: Som ett nästa steg används en LED-mask. Denna mask utnyttjar specifika våglängder av ljus för att ytterligare förbättra hudens utseende, minska inflammation och stimulera kollagenproduktionen.
 6. Återfuktande Hudvård: Slutligen avslutas behandlingen med applicering av en återfuktande hudvård. Detta steg är viktigt för att lugna och återfukta huden, samt för att maximera de positiva effekterna av PRX-T33-behandlingen.

Varje steg i PRX-T33-behandlingen är utformat för att ge din hud optimala förutsättningar för förbättring och föryngring. Behandlingen är skonsam, effektiv och ger synliga resultat utan behov av återhämtningstid.

Finns det några risker med PRX-T33?

PRX-T33 är en säker behandling med minimal risk för biverkningar. Vissa klienter kan uppleva en lätt rodnad eller kittlande känsla under behandlingen, men dessa symtom är övergående.

Att tänka på före och efter en PRX-T33-behandling 

 • Före behandling: Undvik att sola eller använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan behandlingen.
 • Efter behandling: Undvik stark solexponering och använd en hög SPF för att skydda huden. Håll huden återfuktad och följ eventuella specifika eftervårdsinstruktioner från din hudterapeut.

Effektiva resultat efter PRX-T33

PRX-T33-behandlingen är idealisk för dig som önskar förbättrad hudtextur och ton utan lång återhämtningsperiod. Resultaten varierar beroende på individens hudtillstånd och de specifika målen med behandlingen.

För bästa möjliga resultat rekommenderas en serie av behandlingar. Antalet sessioner beror på ditt individuella hudtillstånd och det specifika problemet som ska behandlas.

Boka en konsultation på Haelo

På Haelo erbjuder vi PRX-T33-behandlingar som anpassas efter just din huds behov och mål. Boka en konsultation idag för att få en behandlingsplan som är skräddarsydd för dig.

Relaterade produkter och behandlingar
Relaterade nyheter och artiklar