Bro Glow Event - 10/11
Hem /Nyheter /Bro Glow Event - 10/11
Bild av: Bro Glow Event -  10/11

#Event

Bro Glow Event - 10/11

Författare:
Haelo Tech
Publicerad:
Oct 25, 2023
Bild av: Bro Glow Event -  10/11

Välkommen till Bro Glow - din biljett till den moderna maskuliniteten!

10 November kl 18.00 - 20.00

Tegnérgatan 1, 110 44 Stockholm

I dagens värld, där framgång och välbefinnande står i fokus, ställer vi frågor om vad det innebär att vara en man. Är det enbart träning, kost, sömn, kallbad och bastu? Eller är det mer än så? På senare tid har begrepp som longevity, regenerative care och biohacking öppnat dörrar till nya perspektiv.

Bro Glow startar en serie after works på Haelo - The Skin Society i centrala Stockholm, där vi inte bara omdefinierar maskulinitet, vi lever den.

Haelo är banbrytande inom avancerad hudvård och injektionsbehandlingar. Genom teknisk innovation och högsta professionella standard skapar vi individanpassade resultat som får dig att känna dig på topp. 

Vi vill visa dig möjligheterna att framhäva din maskulinitet och samtidigt bryta ner fördomar om skönhetsbehandlingar för män.

Du är inbjuden till vår första träff där likasinnade män samlas för att umgås, lära sig om de senaste skönhetstrenderna och behandlingarna, men framförallt för att utforska dig själv och din hud. Detta event är för dig som värdesätter ditt utseende och välbefinnande.

 Vi kommer att servera läckra tilltugg, förfriskningar och ha en DJ som skapar en fantastisk stämning. Vem vet vart kvällen tar oss efteråt.

Din närvaro är värdefull för oss. Kom och skapa minnen med oss på detta exklusiva tillfälle.

Vi ser fram emot att se dig, välkommen! 

[Boka din plats för den 10e November]

Relaterade produkter och behandlingar
Inga rekommendationer hittades
Relaterade nyheter och artiklar