Hem /Nyheter /Haelo delar expertis vid Soho House 'Sunday Service'
Bild av: Haelo delar expertis vid Soho House 'Sunday Service'

Haelo delar expertis vid Soho House 'Sunday Service'

Författare:
Content Haelo
Publicerad:
Feb 7, 2024
Bild av: Haelo delar expertis vid Soho House 'Sunday Service'

I en inspirerande sammankomst på det prestigefyllda Soho House i Stockholm, hade vi på Haelo äran att stå i rampljuset och dela vår passion och expertis inom branschen och välbefinnande. 'Sunday Service', ett evenemang känt för att vara en samlingsplats för kreatörer och tänkare från olika discipliner, gav scenen åt Anton Zelikman, VD och en av grundarna av Haelo, att tala om företagets mission och vision.

'Sunday Service' på Soho House 

Evenemanget, som strävar efter att vara mer än bara en månatlig brunch, har blivit en viktig mötesplats för kreativa själar inom Stockholms kulturella landskap. Soho House 'Sunday Service' erbjuder en unik plattform för tankeväckande diskussioner, intima samtal och inspirerande föredrag, där deltagarna får möjlighet att träffa andra kreatörer, visionärer och konstnärer.

Under vår tid på scenen diskuterade vi hur en rätt inriktad hudvårdsrutin inte bara förbättrar hudens utseende utan också spelar en kritisk roll i att stödja kroppens hälsa som helhet. Vi delade vår tro på att skönhet börjar från insidan och hur våra behandlingar syftar till att återspegla detta genom att erbjuda en skräddarsydd approach som adresserar individuella behov och mål.

 

En Dialog om Skönhet och Hälsa

'Sunday Service' erbjöd också en plattform för att utforska hur Haelo står i framkanten av att förena vetenskapliga innovationer med holistiska behandlingsmetoder. Vår dialog med deltagarna efter presentationen visade ett stort intresse för vår filosofi om att 'beauty is a feeling, not a look', och hur vi strävar efter att göra denna vision till verklighet för våra klienter.

Att delta i "Sunday Service" vid Soho House Stockholm var inte bara en ära utan också ett viktigt steg för oss på Haelo att stärka vår närvaro inom den kreativa och kulturella sfären. Det bekräftade vårt engagemang för att leda vägen inom hudvård och välbefinnande, samtidigt som det öppnade dörrar för framtida samarbeten och möjligheter att inspirera en bredare publik.

 Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och att dela vår passion för hudvård med fler kreativa själar och visionärer som vi träffade vid detta inspirerande evenemang.

 

 Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och att dela vår passion för hudvård med fler kreativa själar och visionärer som vi träffade vid detta inspirerande evenemang.

 

Relaterade produkter och behandlingar
Inga rekommendationer hittades
Relaterade nyheter och artiklar