Möt hösten med fukt: Hudvårdsprodukter för säsongen
Hem /Nyheter /Möt hösten med fukt: Hudvårdsprodukter för säsongen
Bild av: Möt hösten med fukt: Hudvårdsprodukter för säsongen

#hudvård

#Skincare

Möt hösten med fukt: Hudvårdsprodukter för säsongen

Författare:
Content Haelo
Publicerad:
Oct 24, 2023
Bild av: Möt hösten med fukt: Hudvårdsprodukter för säsongen

Hösten är en fantastisk årstid med sina färgglada löv och svalare temperaturer. Men för vårt ansikte och vår hud kan övergången från sommar till höst vara en utmaning. Den plötsliga minskningen av fuktighet i luften kan orsaka torrhet och obehag, och det är därför viktigt att vi är extra noggranna med vår hudvård under denna årstid.

Vi har plockat fram tre produkter från Alumiers sortiment som är perfekta inför höstrusket för att ge din hud den där extra fuktboosten som den behöver! 

1. Enzymatic Peel

En bra peeling kan vara a och o för att din hud ska vara redo att absorbera all näring från din hudvård. Enzymatic Peel från Alumier är en effektiv exfolierande behandling som avlägsnar döda hudceller och främjar cellförnyelsen. Använd den gärna som ett första rengörande steg eller innan applicering av Aqua infusion mask. 

2. Aqua Infusion Mask

Den perfekta ansiktsmasken för att återfukta och reparera torr och skadad hud, perfekt att applicera under höstens torrare och kyligare månader. Använd den gärna regelbundet för bästa effekt. Ansiktsmasken innehåller ingredienser som hyaluronsyra och glycerin som bidrar till hudens naturliga fuktåterhämtning och ger dig en naturlig lyster. Aqua Infusion Mask är oljefri och passar även för personer med fet eller blandad hy som ofta har svårt att hitta en återfuktande mask som inte leder till igentäppta porer och akne.

3. Ultimate Serum

Ultimate Serum är precis vad det låter som – ett ultimat serum som innehåller en kraftfull blandning av antioxidanter, peptider och hyaluronsyra som inte bara ger din hud en intensiv återfuktning, utan också skyddar den mot höstens kyliga vindar. Ultimate Serum hjälper även till att minska synligheten av fina linjer och rynkor samtidigt som det ger din hud en strålande lyster.

Unna dig eller någon annan en riktigt bra återfuktande rutin i höstmörkret. Läs mer om produkterna eller köp dom direkt på Haelo!
Relaterade produkter och behandlingar
Inga rekommendationer hittades
Relaterade nyheter och artiklar