Möt vår injektionsspecialist Elias Kaisoum!
Hem /Nyheter /Möt vår injektionsspecialist Elias Kaisoum!
Bild av: Möt vår injektionsspecialist Elias Kaisoum!

#Fillers

#Injektionsbehandling

Möt vår injektionsspecialist Elias Kaisoum!

Författare:
Content Haelo
Publicerad:
Oct 31, 2023
Bild av: Möt vår injektionsspecialist Elias Kaisoum!

Möt Elias, en injektionsspecialist med en passion för att förena teknologi och estetik. Elias, som är en del av Haelo The Skin Society, ger en unik inblick i hur skräddarsydda skönhetslösningar kan förvandla såväl utseende som självkänsla. Med en bakgrund inom sjuksköterskeyrket och specialisering inom estetiska injektioner, bär han på en filosofi som kombinerar medicinsk precision med en konstnärlig touch. Hans mål är att varje behandling ska resultera i att individen känner sig både trygg och nöjd, med resultat som inte bara speglar en yttre skönhet, utan även stärker självförtroendet inifrån.

Hej Elias, kan du berätta lite om Haelo för våra läsare och hur du hamnade som injektionsspecialist på just Haelo? 

Jag har engagerat mig i Haelo på grund av mitt djupa intresse för att förena teknologi med skönhetsvård. Mitt fokus ligger på att integrera innovativa teknologier för att förbättra skönhetsresultat och skapa skräddarsydda lösningar för varje individ. Haelo ger mig möjligheten att vara en del av den spännande utvecklingen där teknologi och skönhet möts, och jag är entusiastisk över att bidra till denna banbrytande resa.

 

Hur kommer det sig att du började med estetiska injektioner? Hur ser din erfarenhet och bana hittills ut?

Min bakgrund som sjuksköterska motiverade mitt intresse för estetiska injektioner, drivet av passionen för att framhäva naturlig skönhet. Arbetet har varit en kontinuerlig läroprocess där jag ständigt uppdaterar mina kunskaper för att erbjuda bästa möjliga upplevelse och resultat. Målet är att skapa en trygg och positiv miljö där varje individ känner sig bekväm och väl omhändertagen. Min erfarenhet har varit fylld av möten med olika människor och en strävan efter att förbättra mina färdigheter för att möta varje individs unika behov.

Haelo har en approach inom medicinsk vetenskap och innovation som skiljer sig från många andra aktörer i branschen. Hur ser du på bolagets roll inom detta och hur bidrar du personligen?

Sedan jag började på Haelo har jag engagerat mig i bolagets framstående förening av medicinsk vetenskap och innovation. Min roll är att aktivt införliva de senaste medicinska rönen och innovativa metoder inom estetisk medicin. Som sjuksköterska bidrar jag till Haelos vision om att förena medicinsk expertis med framstående teknologier för att förbättra skönhetsvården. Mitt fokus på kundens välbefinnande och behov stöder Haelos övergripande mål, och genom en personcentrerad och evidensbaserad metod strävar jag efter att skapa en säker och resultatinriktad miljö för våra kunder.

På temat innovation, hur ser du på balansen mellan traditionellt hantverk och den senaste teknologin inom injektionsbehandlingar?

Balansen mellan traditionellt hantverk och modern teknologi i injektionsbehandlingar är avgörande. Traditionellt hantverk representerar konstnärliga och medicinska aspekter, med fokus på skicklighet. Den senaste teknologin, som OBSERV 520x, ger djupare insikter i hudens behov. Det traditionella hantverket och teknologin kombineras för att skapa personliga och säkra behandlingar som förbättrar naturlig skönhet.

När vi talar om personliga behandlingar så förs vi naturligt in på individanpassade resultat som är en av Haelos främsta drivkrafter, hur gör du för att arbeta med individanpassade resultat?

För att uppnå individanpassade resultat fokuserar jag på öppen kommunikation och en holistisk approach. Jag gör en noggrann bedömning av klientens ansiktsstruktur och hudkvalitet, använder teknologiska verktyg som OBSERV 520x för djupare insikter, och applicerar injektionerna med precision. Efter behandlingen ger jag råd om eftervård och följer upp för att säkerställa klientens nöjdhet. Målet är att skapa skräddarsydda resultat som förbättrar estetiken och stärker klientens självförtroende.

För dem som funderar på att prova injektionsbehandlingar för allra första gången, vilket råd baserat på din erfarenhet skulle du vilja ge dem?

För dem som överväger injektionsbehandlingar för första gången så skulle jag råda dem att tänka på att ha en tydlig kommunikation med behandlaren där du delar dina mål och förväntningar. Att ha realistiska förväntningar är också värt att nämna då resultaten varierar från person till person. Utforska alternativ för dig som patient, diskutera olika behandlingsalternativ för att hitta det som passar dig och var inte rädd för att ställa frågor.

Sen är det viktigt att ha vetskapen med sig att man behöver följa förberedelseinstruktioner och råd om eftervård noga för att upprätthålla ett bra resultat. Man kan alltid som patient också följa upp med eventuella frågor och bekymmer för att säkerställa att man får en bra och positiv upplevelse.

   Vad kan vi förvänta oss av Haelo The Skin Society i framtiden, med tanke på fokuset inom beauty-tech, medicinsk vetenskap och innovation?

   Framtiden för Haelo präglas av en spännande kombination av beauty-tech, medicinsk vetenskap och innovation. Vi kan förvänta oss banbrytande skönhetslösningar som integrerar avancerade teknologier för att skräddarsy behandlingar och uppnå optimala resultat. Haelo kommer att fortsätta vara en ledande aktör inom branschen, strävande efter att förena det bästa inom traditionellt hantverk med den senaste teknologin för att erbjuda unika och personliga skönhetsupplevelser.

   För att runda av med en mer personlig fråga, vad driver dig i ditt arbete varje dag?

   Min drivkraft är att kombinera min medicinska kompetens med min passion för skönhet för att skapa positiva förändringar i människors liv. Att bidra till individuell självförtroende och välbefinnande genom estetisk vård ger mig energi och motivation varje dag.

   Vill du boka en tid till Elias? Det kan du göra här!

   Relaterade produkter och behandlingar
   Inga rekommendationer hittades
   Relaterade nyheter och artiklar