Hem /Nyheter /SIME Conference 2023 i Stockholm
Bild av: SIME Conference 2023 i Stockholm

SIME Conference 2023 i Stockholm

Författare:
Haelo Tech
Publicerad:
Dec 4, 2023
Bild av: SIME Conference 2023 i Stockholm

 

Utforskning av hudhälsa och innovativa möjligheter

Haelo varit aktivt engagerade i den tankeväckande och inspirerande SIME Conference 2023, där teknik, innovation och långsiktighet har varit centrala teman. Fokuset för oss har legat på att fördjupa förståelsen kring hudhälsa, och med användningen av våra avancerade hudanalyskameror, Observ 520x, har deltagarna fått möjlighet att utforska och förstå sin hud på en djupare nivå.

Mot en bättre hudhälsa genom Observ 520x på Haelo

För dem som strävar efter en ökad förståelse av sin hud och dess behov erbjuder Haelo möjligheten att boka en konsultation för hudanalys med Observ 520x-tekniken här.

Läs mer och boka din hudkonsultation med Observ 520x här.

Observ 520x representerar en högteknologisk hudanalysteknik som noggrant bedömer hudens tillstånd och möjliggör skapandet av individuella behandlingsplaner. Genom hudscanning kan Haelo även identifiera ärrbildningar och åldersrelaterade tecken. Detta gör det möjligt för hudterapeuter eller injektionssjuksköterskor att skräddarsy behandlingsplaner baserade på varje individs hudhälsa. Tekniken är utformad för att erbjuda detaljerade analyser av olika hudförhållanden och samarbeta med professionella för att förbättra hudens kvalitet och utseende.

Få ett smakprov på evenemanget och se vår Instagram-reel från SIME-konferensen.

Ett spännande program - innovation och hållbarhet

Förutom Haelos deltagandet i konferensen fanns det ett spännande program på SIMEs engagerande evenemang, inklusive tankeväckande mästerklasser, diskussioner och interaktiva sessioner. En exklusiv rundtur på Elements Stockholm, ett grönt hus för innovation och hållbarhet öppnar i mars 2024, gav också deltagarna en inblick i framtidens möjligheter.

Läs mer om SIME 2023 på deras hemsida sime.nu

 

Efter två intensiva dagar är Haelo tacksamma för den energi och de meningsfulla kopplingar som skapats på SIME Conference. De ser fram emot att dela de djupa insikterna från evenemanget och fortsätta bidra till hudvårdsinnovation och långsiktighet.

 

Relaterade produkter och behandlingar
Inga rekommendationer hittades
Relaterade nyheter och artiklar