Ansiktsbehandling | Get Started By Haelo | Haelo
Hem /Behandlingar /Get Started by Haelo
Konsultation krävs
SKU-kod: BEH-01-HAE-072

Get Started by Haelo

Populära, Ansiktsbehandlingar
Är du ny inom hudvård eller har du aldrig besökt oss på Haelo tidigare? Då är Get Started By Haelo rätt behandling för dig. Behandlingen anpassas helt utifrån vad din hud är i behov av just nu och lägger grunden för att effektivisera kommande behandlingar.
Ditt pris beror på din medlemsnivå.
För att ta reda på mer och ta del av alla fantastiska erbjudanden - Bli medlem hos. Haelo idag.
Observera att ditt pris kan komma att ändras i samband med konsultation. Boka din konsultation på Haelo.se
1695 SEK Ditt pris
1440.75 SEK  För Premium-medlemmar

Vad är Get Started By Haelo och hur fungerar behandlingen? 

Get Started By Haelo är behandlingen för dig som besöker oss för första gången. Den är speciellt utformad för dem som vill starta sin skönhetsresa men känner osäkerhet kring var och hur man ska börja. Vår behandling är skräddarsydd för att vara mångsidig och passande för alla hudtyper och åldrar. Dessutom kan den anpassas för de som är gravida eller ammar, för att säkerställa en trygg och skonsam upplevelse.

I behandlingen ingår: 
- Skräddarsydd hudanalys med behandlingsplan
- En anpassad behandling utifrån din huds behov
- Avslutande hudvård och hemmavårdsprodukter.

Behandlingen börjar med en genomgående hudanalys av din huds kondition. Utifrån resultatet av analysen följer därefter en hudbehandling utifrån ditt specifika behov och önskan. Avslutningsvis får du anpassade rekommendationer och tips på hemmavård och behandlingsplan. 

Oavsett anledningen till ditt besök hos oss – vare sig det är för att förbättra lyster, återfukta, minska rodnad, behandla akne eller arbeta med att reducera fina linjer, rynkor, ärr eller ojämnheter i huden. Behandlingen kan innehålla syra, LED-ljus, mikroström, portömning, allt beror på vad du och din hudterapeut anser att din hud behöver för att uppnå dina önskemål.  

För att du ska få bästa möjliga resultat av mer avancerade behandlingar såsom Dermapen, IPL eller PRX-T33, så är Get Started By Haelo en perfekt behandling att börja med.

Hur lång tid tar behandlingen?

Get Started By Haelo tar ca 75 minuter. 

När ser jag resultat av min behandling?

Vanligtvis upplevs din hud friskare och klarare direkt efter behandling. Beroende på behandlingstyp och individuell hudrespons, kan resultaten vara omedelbara eller gradvis framträdande över tid. 

På Haelo arbetar endast auktoriserade hudterapeuter med lång erfarenhet av hudbehandlingar. Boka tid för din konsultation idag. 
Antal behandlingsområde
Antal behandlingar
Typ
Hudvårdsbehandling
Hudtyp
All skin types,Oily skin,Dry skin,Normal skin,Sensitive skin,Combination skin
Hudåkomma
Fine lines & wrinkles,Deep lines & wrinkles,Loss of firmness,Skin sagging,Clogged poors/ blemishes,Rough skin texture,Skin Dullness,Uneven skintone,Dark Spots/Patches,Acne,Rosacea
För ålder
18-30,31-40,41-60,60+
För kön
Unisex, Male,Female
Kroppsdel
Face