Hudkonsultation | Avancerad hudscanning med OBSERV 520x | Haelo
Hem /Behandlingar /Konsultation Hudanalys - Observ 520x
SKU-kod: BEH-00-OBS-071

Konsultation Hudanalys - Observ 520x

Populära, Avancerade hudbehandlingar
Scanna huden med hjälp av marknadens mest kraftfulla verktyg för hudscanning. OBSERV 520X tar din hudkonsultation till nästa nivå genom att grundläggande scanna av din huds mående för att tidigt upptäcka ålderstecken, motverka att underliggande pigmenteringar synliggörs och ge huden den vård den behöver.
Ditt pris beror på din medlemsnivå.
För att ta reda på mer och ta del av alla fantastiska erbjudanden - Bli medlem hos. Haelo idag.
Observera att ditt pris kan komma att ändras i samband med konsultation. Boka din konsultation på Haelo.se
395 SEK Ditt pris
335.75 SEK  För Premium-medlemmar

Vad innebär en hudanalys med Observ 520x?  

Observ 520x är marknadens modernaste hudscanningsverktyg som ger dig en komplett analys av din hud på några minuter. Observ 520x använder sig av avancerade teknologier för att ge en noggrann och detaljerad analys av hudens tillstånd. Den är utformad för att hjälpa hudvårdsexperter att identifiera olika hudproblem och ge lämpliga rekommendationer för att förbättra hudens hälsa och utseende. 

Vad kan Observ 520x göra? 

Genom en ansiktsscanning med Observ 520x är det möjligt att se underliggande pigmenteringar, inflammationer, roscacea, melasma, akne eller hudproblem som är svåra att upptäcka med blotta ögat. Det är även möjligt att upptäcka tidiga ålderstecken för att förebygga uppkomsten av fina linjer och rynkor samt analysera hudens fuktighet, sebumproduktion, pigmentering, elasticitet, porstorlek och textur. 

Hur fungerar Observ 520x? 

Observ 520X använder sig av olika ljusvåglängder för att skapa högupplösta bilder av hudens yta, epidermis och dermis. Den har möjlighet att förstora upp till 50 gånger och kan därmed upptäcka små hudförändringar som inte syns med blotta ögat.

Hur lång tid tar hudanalysen?

En konsultation med Observ 520X tar vanligtvis bara några minuter och är helt smärtfri. Efter analysen kan vi på Haelo sedan rekommendera en lämplig behandling för att förbättra hudens hälsa och utseende. 

På Haelo arbetar endast auktoriserade hudterapeuter med lång erfarenhet av hudbehandlingar. Boka tid för din konsultation idag. 
Antal behandlingsområde
Antal behandlingar
Typ
Hudvårdsbehandling
Hudtyp
All skin types,Oily skin,Dry skin,Normal skin,Sensitive skin,Combination skin
För ålder
18-30,31-40,41-60,60+
För kön
Unisex, Male,Female
Kroppsdel
Face